ЦСКА-София подписа с вратаря Димитър Евтимов, който е преминал и медицинските

...
ЦСКА-София подписа с вратаря Димитър Евтимов, който е преминал и медицинските
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" посписа с български вратар от Англия

" ЦСКА-София " подписа с вратаря Димитър Евтимов, който е минал и медицинските прегледи и се включи в първата подготовка на тима за новия сезон довечера.

Сайтът на клуба разгласи прехвърлянето и цитира футболиста да споделя, че това за него е сбъдната фантазия и сериозна крачка напред в кариерата. Евтимов твърди, че " осъзнава голямата отговорност да е част от най-великия футболен клуб в България и е пределно  окуражен да се пребори за титулярното място под рамката на  вратата, с цел да помогне на тима да се показа чудесно, както в евротурнирите, по този начин и в новото футболно състезание и шампионата за Купата на България ". 

26-годишният шуменец стартира професионалната си кариера в " Чавдар " (Етрополе, 2010-11 г.), а през 2011-а подписа с британския " Нотингам Форест ". В последните години той е отдаван чартърен на разнообразни тимове в Чемпиъншип, Лига 1 и Лига 2, като за последно бе в  " Акрингтън Стенли " (Лига 1). Евтимов е играл в юношеския и младежкия национални тимове, а предходната година получи повиквателна от тогавашния селекционер Петър Хубчев и за А тима.

Точно преди първата подготовка пък новият треньор на " ЦСКА-София " Стамен Белчев показа и целия си екип, в който влизат общо шестима души. В него са треньорът на вратарите Ивайло Иванов и Даниел Моралес, които изведоха отбора до 19 година на клуба до купата през този сезон. Помощник ще бъде и някогашният футболист на ЦСКА Красимир Чомаков. Асистент ще е и Владислав Януш, с който Белчев работеше в " Арда ". Кондиционен треньор е Кирил Динчев, а анализатор - Христиан Христов.

Добромир Митов и Ивайло Станев ще продължат работа в Академията на клуба.

По-рано през днешния ден " ЦСКА-София " продаде бразилския нападател Евандро Да Силва на унгарския вицешампион " МОЛ Фехервар ". Договорът е за 3 години. Трансферната сума не се загатва, само че импровизирано се твърди, че е 2 млн. лева А формалното известие е: " с изключение на солидната трансферна сума, армейците ще получат редица бонуси според от класирането и триумфите на отбора в локалната лига и евротурнирите. ЦСКА си резервира и % при бъдеща продажба ".

Еванадро бе притеглен преди 2 година от " Куритиба " и изигра 60 мача, в които вкара 17 гола и направи 5 асистенции.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР